• Charlotte Dyremose stemmer imod tørklædeforbud

  180Grader / Politiken / Kristeligt Dagblad / DR Nyheder (5.6.2008): Det konservative folketingsmedlem Charlotte Dyremose agter at stemme imod regeringen til efteråret, når Folketinget skal tage stilling til om dommere må bære tørklæder. »Religiøse symboler er en del af vores religionsfrihed. Derfor mener jeg, det principielt er forkert at forbyde religiøse symboler«, siger Charlotte Dyremose til Radioavisen.

  Ritzau / JP (5.6.2008): Bendtsen forventer, at hun retter ind. »Jeg forventer, at Charlotte Dyremose stemmer sammen med resten af gruppen,« siger han til Ritzau.

  Ritzau / JP (5.6.2008) / 180Grader (6.6.2008): Det kom måske bag på partiformand Bendt Bendtsen, men den konservative folketingsgruppe var udmærket klar over, at Charlotte Dyremose er imod et tørklædeforbud for dommere. Det bekræfter den nyudnævnte gruppeformand Lars Barfoed. “Ja, jeg kender bestemt godt til hendes position,” siger Lars Barfoed til Ritzau.

  Kristeligt Dagblad (6.6.2008): Vores samfund bygger på kristne værdier, og det er vigtigt, at der plads til andre religioner, mener den konservative Charlotte Dyremose, som er imod tørklædeforbud for dommere.

  Læs også:

  Published on juni 6, 2008 · Filed under: Indland, presseklip; Tagged as: , , ,
  No Comments

Comments are closed.