• Det er uliberalt, fordi det liberale jo må være at give den enkelte lov til at bo, hvor han vil med sin familie. Men man kan bare ikke kombinere åbne grænser med åbne kasser, og derfor var jeg nødt til at være uliberal. Grænsen er jo i det hele taget uliberal, ligesom ægteskabet og børneopdragelsen. Alle de vigtigste ting i livet er uliberalt.

  Bertel Haarder. I følge Berlingske, 31.05.2013.

  No Comments
 • Der er en tendens på visse dele af venstrefløjen til at fokusere på de privilegier, som vores forældre har tilkæmpet sig uden at have fokus på, at de kun er kommet ved hårdt slid. Hvis man entydigt fokuserer på privilegierne uden at have tanke for principperne, mister man begge dele.

  Det helt afgørende vil være at få fokus på, hvordan vi får skabt nogle flere arbejdspladser og får flere i arbejde. I stedet for kun at kæmpe for højere ydelser til folk på overførselsindkomst. Det er helt hul i hovedet.

  Ole Sohn, i BT, 13.10.2012

  No Comments
 • Og så møder jeg faktisk ret tit en gruppe – mange er kvinder – som er vokset op i hjem præget af alkohol, og som har fået sådan en afsky for det, at de ikke kan holde alkohol ud på nogen som helst måde.

  Speciallæge Henrik Rindom, i følge Politiken, d. 13.07.2012

  No Comments
 • Det synes som om,at den nye generation af politikere – på både rød og blå side af salen – alle stort set har den samme »erfaring«. Årelang skoling i en partiorganisation, en uafsluttet universitetsuddannelse og ingen erfaring fra et fuldtidsjob. Til gengæld synes de grundigt skolet i det, der flot kaldes socialkonstruktivisme. De er dygtige til at »italesætte« en virkelighed udfra den grundholdning, at virkeligheden ganske enkelt defineres ud fra måden, hvorpå man taler om den. Virkeligheden eksisterer ikke i sig selv.

  Lars Jensen, adm. direktør i SeaIntel Maritime Analysis. På berlingske.dk (30.06.2012)

  No Comments
 • »Forskere skal have deres penge via de fine systemer, vi har i dag. Det har været helt mærkeligt, at der har været en særbevilling til enkelte forskere på en meget ideologisk måde. Vi kommer til at lave finanspolitik på en anden måde«

  Miljøminister Ida Auken (SF). Til Politiken (2.11.2011) i anledning af at S-R-SF regeringen vil stoppe støtten til Bjørn Lomborgs Copenhagen Consensus Center.

  No Comments
 • En af de store misforståelser ved den ideologiske multikulturalisme er, at folk ikke forstår, at et liberalt demokrati faktisk har sin egen kultur. Og denne liberale, demokratiske kultur er ikke kompatibel med alle andre kulturer. Formålet med et pluralistisk samfund er ikke at tillade alle mulige undersamfund at at lave de regler, der har lyst til. Der bliver nødt til at være fælles regler for alle inden for et lands grænser.

  Francis Fukuyama, i Weekendavisen # 17, 29.04.2011

  No Comments
 • Der er simpelthen ikke talent til at fylde 24 timer på 16 danske kanaler. Og derfor er der meget utalent.

  Jens Gaardbo. Om dansk tv. På JPtv

  No Comments