• Om Værdipolitik.dk

  Værdipolitik.dk viderebringer nyheder om menneskeværd, civilsamfund, familie, religion og frisind i dansk og europæisk politik, og til en hvis grad resten af verden. Siden redigeres af Nikolaj F. Rasmussen (NFR).

  Værdipolitik.dk er et nyhedsarkiv, hvor formålet er så vidt som muligt at udstyrer læseren med relevante links der gør det muligt at dykke ned i sagen. Dateringen af indlæg er for at lette søgningen sat for så tæt som muligt på den oprindelige nyhed, og ikke nødvendigvis tidspunktet for publicering. Indlæg kan blive opdateret efterhånden som en sag udvikler sig.

  Udover artiklerne på Værdipolitik.dk kan du abonnere på net-presseklip og se linksamling på del.icio.us/vaerdipolitik (de seneste links vises øverst til venstre). Der henvises primært til artikler skrevet på dansk, men også norsk, svensk og engelsk.

  Værdipolitik.dk har ikke noget at gøre med Værdipolitisk Netværk. Værdipolitisk Netværk finder du på vaerdipolitik.net.

  Abonnement
  Hvis du ønsker at følge med i nyhederne på siden og i vores presseklip kan du abonnere ved hjælp af RSS. Det gøres ved at trykke på det orange ikon. Hvis din browser ikke understøtter live bogmærker, kan du bruge Google Reader (kræver en Gmail-konto), eller installere installere en feedreader.

  Kommentarer og debat
  Værdipolitik.dk er primært et nyhedsarkiv, og indlæggene kan ikke kommenteres, med mindre det er et debatoplæg publiceret under kategorien ‘Kommentar’. Det gælder også selv om det umiddelbart er muligt at kommentere. Til gengæld er der åbent for pings (også kaldet trackbacks).

  Teknisk
  Værdipolitik.dk kører på WordPress med Limbau Orange 0.1.

  No Comments