• DF: Vi er antimuslimer – men ikke fanatikere

  Berlingske (14.5.2008): Selvom Dansk Folkeparti nu vedkender sig at være antimuslimer, så er de fortørnede over, at integrationsministeren kalder dem fanatikere. De kræver mere respekt, men kræver ingen fyring af ministeren.

  JP (14.5.2008): Dansk Folkepartis indfødsretsordfører Søren Krarup mener, at der er tale om en hædersbevisning og ikke et skældsord, når integrationsminister Birthe Rønn Hornbech (V) kalder støttepartiet for “fanatisk anti-muslimsk”.

  DR Nyheder (15.5.2008): Det er direkte usympatisk, at Dansk Folkeparti erklærer sig antimuslimsk, mener justitsminister Lene Espersen. Hun tager dermed afstand fra, at grupperformand Kristian Thulesen Dahl i går gav Birthe Rønn Hornbech ret i, at Dansk Folkeparti definerer sig som antimuslimsk.

  MetroXpress (15.5.2008): Ny Alliances partileder, Naser Khader, tager skarp afstand fra Dansk Folkeparti, hvad enten partiet kalder sig “antimuslimsk” eller “antiislamisk”.

  Berlingske (15.5.2008): Dansk Folkeparti lægger en hel trosretning for had ved at tilkendegive at partiet på “visse strækninger” er antimuslimsk, mener Venstres integrationsordfører, Karen Ellemann.

  • DF: Vi er antimuslimer – men ikke fanatikere, Berlingske, 14.5.2008
  • Krarup: Hædersbevisning at blive kaldt anti-muslimsk, JP, 14.5.2008
  • Espersen: Usympatisk at være antimuslimsk, DR Nyheder, 15.5.2008
  • Naser Khader tager afstand fra DF, MetroXpress, 15.5.2008
  • V-ordfører: DF lægger muslimer for had, Berlingske, 15.5.2008,

  (opdateret 16.5.2008)

  No Comments

Comments are closed.