• Svensk kampagne mod religiøse friskoler

    Svenske socialdemokrater vil øjeblikkeligt stoppe godkendelser af friskoler med religiøs grundlag, skriver Dagen (14.10.2007). Rigsdagsmedlemmet Marie Granlund siger at det handler om skoler, som drives ud fra et grundlag, der ikke inkluderer total ligestilling, accept af homoseksualitet eller hvor børn for eksempel ikke må spise sammen med andre, der ikke er medlem af samme sekt.

    Det sidste er en slet skjult henvisning til en friskole i Småland, som er oprettet af Plymouth-brødrene. Til Världen idag (11.10.2007) siger skolelederen dog, at friskolen er en verdslig skole og at den blev oprettet fordi børnene blev mobbet på grund af deres religiøse tilhørsforhold.

    Published on oktober 15, 2007 · Filed under: nyheder, Udland; Tagged as: , , ,
    No Comments

Comments are closed.