• Magtfulde unge politikere uden virkelighed

    Det synes som om,at den nye generation af politikere – på både rød og blå side af salen – alle stort set har den samme »erfaring«. Årelang skoling i en partiorganisation, en uafsluttet universitetsuddannelse og ingen erfaring fra et fuldtidsjob. Til gengæld synes de grundigt skolet i det, der flot kaldes socialkonstruktivisme. De er dygtige til at »italesætte« en virkelighed udfra den grundholdning, at virkeligheden ganske enkelt defineres ud fra måden, hvorpå man taler om den. Virkeligheden eksisterer ikke i sig selv.

    Lars Jensen, adm. direktør i SeaIntel Maritime Analysis. På berlingske.dk (30.06.2012)

    Published on juli 1, 2012 · Filed under: citater, Indland, presseklip; Tagged as: , , ,
    No Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.