• Ørum: En fejl at gå med til pointsystemet

    Det var en fejl fra Kristendemokraternes side, at de ikke forlod finanslovsforhandlingerne, da regeringens pointsystem kom på banen. Så klart udtrykker Kristendemokraternes folketingsmedlem, Per Ørum Jørgensen, sig i det seneste nummer af partiets blad Idé Politik.

    Ærligt, det var en fejl fra min side, at vi ikke forlod finanslovsforhandlingerne på det punkt. Jeg undervurderede vores smertegrænse på dette spørgsmål, som på alle måder strider imod vores holdning til menneskets værdi. … Men når alt kommer til alt, så var det en fejl, som jeg bærer ansvaret for, og som KD vil forsøge at rette op på efter et valg.

    Published on september 11, 2011 · Filed under: Indland, nyheder; Tagged as: , , , ,
    No Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.