• Strid om privat børnehave

  Den muslimske børnehave Salam på Nørrebro er komet i vælten fordi forældre med tilknytning til Hizb-ut-Tahrir angiveligt fik flertallet i forældrebestyrelsen tidligere i år (2007). Københavns Kommune har overtaget driften af børnehaven. Flere politikere har reageret skarptpå, hvad der er blevet kaldt et ‘kup’, men det afviser pædagogenes fagforening. Hiz-ut-Tahrir bruger dog sagen til at slå til lyd for, at muslimsk identitet i Danmark, er i fare.
  Læs:

  • Hizb ut-Tahrir kupper børnehave, Berlingske, 16.6.2007
  • Hizb ut-Tahrir på rød stue, Berlingske, 16.6.2007
  • »Alle vi forældre er dem, som danskerne vil kalde fanatiske«, Berlingske, 16.6.2007
  • Pædagoger: Hizb-ut-Tahrir uden indflydelse, DR Nyheder, 17.6.2007

  Læs også:

  Sagen her viser, at der eksisterer et parallelsamfund i København, som spiller efter deres helt egne regler. Det skal vi ikke acceptere, for det skader de mange indvandrere, som hver dag står op og passer deres arbejder og i det hele taget prøver at integrere sig i det danske samfund.

  Kulturborgmester Martin Geertsen (V) i Geertsen: Hitb-ut-tahrir-kup uacceptabelt, Berlingske, 16.6.2007

  Jeg er chokeret over at høre, at forældrene har krævet, at drenge og piger ikke må lege med hinanden, og at børnene har skullet klippe nissehuer i stykker, fordi de angiveligt skulle være kristne symboler.

  Mia Falkenberg, familieordfører (DF), i DF chokeret over børnehave-kup, Berlingske, 16.6.2007

  Hizb ut-Tahrir skal ikke drive børnehaver i Danmark med offentligt tilskud. Vi vil gerne fremme mangfoldigheden, men ikke på bekostning af vores demokratiske værdier

  Familieminister Carina Christensen, i Familieminister tager skarp afstand fra fanatiker-børnehaver, Jyllands-Posten, 17.62007

  Published on juni 17, 2007 · Filed under: Indland, nyheder; Tagged as: , , , , ,
  No Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.